Ζύμη Κρουασάν

Κρουασάν Μαργαρίνης

Γαλλικό κρουασάν: ξεχωρίζει η δομή στο ξυμάρι για τη μεγάλη κυψέλωση που παρουσιάζει και από το άρωμα βουτύρου που έχει. Δανέζικο κρουασάν ή DANIS: κρουασάν διαφορετικού τύπου, αναπτύχθηκε στη Δανία.

Χρακτηριστικό του είναι η χαμηλή κυψέλωση στη δομή του ζυμαριού και διατηρεί περισσότερο χρόνο τις ιδιότητές του μετά τη ψήσιμο. Θα το συνατήσουμε με διάφορες γεμίσεις φρούτων και κρέμας.

Κρουασάν Ζαμπόν Γκούντα
Κρουασάν Ζαμπόν Γκούντα
4 Τυριά Μπέϊκον
4 Τυριά Μπέϊκον
Κρουασάν Μαργαρίνης 120γρ
Κρουασάν Μαργαρίνης 120γρ
Κρουασάν Μπατόν Σοκολάτας
Κρουασάν Μπατόν Σοκολάτας
Κρουασάν Πραλίνας
Κρουασάν Πραλίνας
Κρουασάν Μηλόπιτα
Κρουασάν Μηλόπιτα